Hakkında pursaklar haber

Wiki Article

BİST behre verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST kişi ve logosu "Himaye Bellik Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğaksiyontirilemez.

Sizlere henüz eksiksiz bakım verebilmek ciğerin sitemizde çerezlere belde veriyoruz Çerez politikamız için bilim kazanmak sinein tıklayınız Onaylama ten

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen kişisel verileriniz, ferdî verilerinizin çalışmalenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar bütün kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Kadir Kulaklııyor İlçeye olan kesif ilişki ile bile yeni yerleşim yerlerinin çoğalması dolayısıyla Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını büyütmek ve ulaşımı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

Web sitemizi ziyaret edenlerin zatî verilerini 6698 nüshalı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca fiillemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber serlıklarına tıklayabilir, daha ezelî gelişmeleri geçirmek isterseniz ise sayfanın altında yer meydan konu numaralarına tıklayabilirsiniz.

CHP’nin Pursaklar uray resi beyı adayı ilçemizin maruf isimlerinden Halil TUNCAY evet. Halil Tuncay’ı daha yakından tanılamaman sinein kendi internet sitesinde ülke düz biyografi yazkaloriı sizlerle paylaşıyoruz.

Ayhan Yılmaz, pursaklar istifasına ilişik kâmçesini Ankara il yönetiminde taraf kayran oğlu Mücahit Yılmaz yoluyla Pursaklar kaymakamlığa doğrulama etti. İstifası duyulunca kazanç yönetimi Yılmayan’ı ikna geçirmek sinein uğraş verdi.

pursaklar belediyesi Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz zirda sıralanan ammaçlarla T.C. İçustalıkleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine yaraşıklı olarak kârlenmektedir:

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçanlayışleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine oranlı olarak mesleklenmektedir:

Pursaklar, pursaklar haber 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara için yarısı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yaneşeliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin senelik geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, diğer 25 hanenin bülten geliri gene Ankara'da pursaklar gundem bulunan Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

• İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.

Report this wiki page